contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ai Comentarii, Ai Premii! (2)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Buna dimineaţa! Îmi pare rău că am amânat rezultatul concursului cu 3 zile şi că v-am ţinut în suspans, dar am avut motive întemeiate. Am fost plecat câteva zile din ţară, începând cu 14 iunie, adică exact cu o zi înainte de a expira concursul. Acolo unde am fost nu am avut acces lesnicios la Internet şi am preferat să fac tragerea la sorţi acasă, în linişte. A fost primul lucru de care m-am ocupat în această dimineaţă.

Aşa cum am spus, câştigătorul a fost ales dintre persoanele care au comentat între 15 mai 2012 şi 15 iunie 2012. Am numerotat comentariile, în ordinea postării lor şi am ales, prin tragere la sorţi, cinci dintre ele. Am folosit aplicaţia de pe site-ul http://www.random.org/. În fine, ca să n-o mai lungesc, noul posesor al maşinii pentru preparat paste de casă, marca Royalty Line, este anais. Aşa a fost să fie: un comentator nou aparut in „peisaj” a câştigat primul premiu oferit de blogul meu în încercarea de a spori interactivitatea cu cititorii săi.

Deci, anais, contactează-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa din România unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Să-l foloseşti des şi cu plăcere, mi-ar părea rău să te entuziasmeze doar câteva zile, după care să uiţi de el într-un dulap. Ştiu că se poate întâmpla asta, aşa am făcut şi eu de mai multe ori, inclusiv cu maşina mea de paste.

Haideţi acum să privim spre viitor. Următorul premiu, de data aceasta de o valoare materială mai mică, se va acorda unui comentariu postat în perioada 18 iunie 2012 – 30 iunie 2012 şi constă într-o carte de reţete editată de editura Reader’s Digest, sub titlul „Super salate”. Este o carte mare, cartonată, foarte îngrijit editată şi frumos tipărită. În plus, sezonul salatelor s-a deschis de ceva timp, aşa că vă va fi în mod sigur folositoare.

Bineînţeles, seria aceasta de concursuri va continua, sper cât mai mult timp, alternând în principiu premiile în cărţi (în limba română şi engleză) cu cele în ustensile şi ingrediente culinare.