contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ai Comentarii, Ai Premii! (3)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Iată că s-a încheiat şi cea de-a doua ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constând din cartea de bucate “Super salate” editată de Reader’s Digest revine cititorului adina (ca sa fiu mai clar, cea cu blogul calatorii culinare, caci am printre comentatori mai multe adine). Şi de data aceasta sorţii au vrut ca premiul să revină unui cititor intrat recent în rândul comentatorilor.

Sper ca acest lucru să fie un imbold ca şi alţi aparţinători si minorităţii mute a cititorilor mei să devină mai îndrăzneţi şi să se implice mai mult în viaţa acestui blog.
Deci, adina, contactează-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa din România unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper să te bucuri de reţetele din această carte şi să-ţi slujească drept sursă de inspiraţie.

Haideţi să privim spre viitor. Premiul următor va fi din nou o carte, de data aceasta o carte în limba engleză, parcă făcută special pentru cei ce iubesc bucătăria asiatică. Titlul său este „Balti Cooking”, este scrisă de Sheizad Hussein şi este editată de Anness Publishing Ltd., una dintre cele mai prolifice edituride carte culinară cunoscute de mine.
Acest al treilea premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reţetă de pe blog, în perioada 1-15 iulie 2012.

Ca să vă aţâţ un pic, vă spun că cel de-al patrulea premiu va fi unul mai valoros, foarte interesant, spectaculos în uz şi cu adevărat folositor într-o bucătărie. Dezmorţiţi-vă, deci, degetele şi haideţi să stăm de vorbă pe blog. Ne putem cunoaşte mai bine, putem afla sau împărtăşi lucruri frumoase şi mai aveţi şi şansa de a câştiga premii. Concursul continuă!