contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Alegria, Sambaaaa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e post culinar, dar a fost cel mai frumos meci vazut de mine pana acum (zic de mine, ca or fi fost si altele mai frumoase). Brazilia e campioana olimpica, a jucat splendid, a executat americancele, aproape fara drept de apel, daca mi-ar veni in minte o comparatie, ar fi cu un pluton de executie si cei de la zid, ma rog, cele. Si comentariul a fost super, detalii tehnice si cunostinte (sau notite) babane, nu fleasca, asa cum a fost Mariana la calarie, varza, model zero.

Rezum, superb meciul, clar tineam cu braziliencele, niste frumoase, desi nu stiu daca as fi fost barbat ma descurcam cu o tipa care sa arate asa bine la 1.83.

Bai, au jucat impecabil, executie, jap, jap, dupa dulap, super meci. Antrenorul e la a treia olimpica (medalie), deci conteaza, americancele de cand au pierdut chinezoaica, au stat si au asistat la autoexecutie, sinucidere, cu multa bafta au luat alea 17 puncte.

Splendid meci, bravo, alegriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

rororo (reiterez cu ma iertati, dar din toate sporturile facute, dupa echitatie, voleiul e favoritul meu, super fetele).