contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Am Revenit!!!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu pot sa cred ca au trecut 3 luni de cand am revenit in farmacie. Doi ani si jumatate inseamna multe informatii, reguli si medicamente noi. La inceput a fost o idee mai ... dificil, am fost cam stangace.

Acum e cam greu sa-mi fac timp si pentru blog. Au trecut 2 luni si ceva de cand nu am mai postat nimic, cu toate ca am facut tot felul de bunatati a caror fotografii si retete asteapta cuminti in folderele lor sa fie postate pe blog.

---opera mea---

Cat timp eram in concediul de maternitate vroiam inapoi la servici, acum mi-ar prinde bine cateva zile, acasa, fara program strict, fara trezit la ora 6 si ajuns acasa pe la ora 17, in cel mai bun caz.

Nu ma intelegeti gresit, imi place foarte mult meseria mea, dar asa mai avea nevoie de cateva ore in plus pe langa cele 24 pe care le are ziua. Asa as putea avea grija mai mare de copiii mei, de sotul meu, de casa mea, de blogul meu si nu in ultimul rand de somnul meu, care in ultima perioada tot scade (am ajuns si la 2 ore de somn pe noapte). Am noroc ca exista cafea, Cola Zero si pastilele de slabit care ma mai energizeaza un pic.
Cu toate acestea, va promit ca am sa postez mai des.

Pana atunci va doresc tuturor:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA!!!