contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Amestec De Condimente Pentru Carne La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am prostul obicei de a citi din ce sunt facute anumite produse care imi plac si de a le face acasa, odata din cauza ca sunt scumpe (cum sunt pateurile Rio Mare), a doua oara, de chichi, sa vad daca imi ies macar asemanatoare.

Slide1

Dar inainte, cateva imagini din flora si fauna urbana, ai amisto, ca pe copilasii aia care beau Heineken nu ii pozai. Plin de struguri, lacrimeaza via, trandafirii infloresc intr-o veselie, pisicile imbobocesc si casandrele casandresc.

Slide4

Slide2

Slide3

Sa revenim la condimentul nostru, e „furat” de pe punga de Smoky BBQ de la Lidl, am testat initial pe niste fasii de pui impletite, la gratar.

Slide5

Am mai ajustat gustul, am lasat pe carne si am facut o bucatica, dupa cum vedeti in prima poza. Asadar contine urmatoarele: sare, zahar, legume deshidratate (se gasesc peste tot, din alea cu ardei, ceapa, usturoi), ardei iute fulgi, ardei iute afumat, rozmarin, chimen, scortisoara si piper Cayenne.

Cea de la Lidl continea si dafin, am uitat complet.

Dupa ce am facut primul test, apoi cel de-al doilea, am ramas cu ceva carne condimentata peste noapte. Ce era sa fac, nu vreau sa mai congelez prea multe, nici atata gratar nu duce nimeni, asa ca am trantit un cosulet de snitele, clasice, faina, ou, pesmet, nu am mai facut de secole acasa ca murdaresc prea multe, dar acum fiind deja condimentele in carne nu mai merita sa fac aluatul de bere.

Slide6

Daca nu ati inteles despre ce este vorba, este vorba despre un amestec de condimente foarte bun pentru gratare, rub, cum vrei sa ii zici, tot aia.

rororo