contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Amr 5 Zile

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Naspa cu maratoanele astea, mai ales cand nu vezi linia de sosire.

Deci ce sa va arat azi, as fi vrut sa va arat o placinta, nu a fost sa fie, asa ca sa vedeti ce buchet frumos au luat fetele. Care buchet a venit insotit.

Slide1

Nu l-ati vazut? E simpatic.

Slide2

Dupa ce a facut inventarul barului si un mic balet s-a retras intre plante, la loc.

Slide3

Ieri, mare greseala, am intrat in Auchan, eu si tot sectorul trei se pare, asa ca am fugit cat am putut de repede, nu insa inainte de a agata din zbor o vanata alba, e prima oara cand iau. Deci, natura morta cu vanata alba.

Slide4

Asa, cum pregateam eu cuptorul sa tina de cald unor carnati, ce gasesc in el. Un sandwich uitat de cu seara inauntru, il pusesem sa se faca repede, cu o farfurie sa se preseze si acolo a ramas, nu mai stiu exact de ce. Si a fost cel mai simpatic sandwich ever, arata misto, s-a pastrat misto, ce mai, deci senvisul de a doua zi:

Slide5

Si o parte din muntii de carnati prajiti, pentru ca, nu e asa, am inteles io aiurea si i-am ars pe toti burghez.

Slide6

Cladirea de vizavi, reflexie pe oglinda oului, niste oua foarte proaspete si foarte gustoase, de altfel, se vad chiar dupa prajire salazurile si galbenusul sta obraznic.

Slide7

De final, toata noaptea am visat mici pitici care imi fac diverse chestii la aparatul foto, atata m-am enervat in somn, nu reuseam sub nici o forma sa va arat poze si pace. Si abia acum am realizat de unde visul obsesiv, iaca ce poza e pe perete in dreptul mesei unde se bea … cafeluta de dimineata dupa pranz :D

Slide8

Cam atata, m-a ajuns oboseala asa ca melodia zilei e cam asta:

rororo