contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Animale Rad In Soare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Inainte de poze cu oua, potoale si lumina, sa va scriu ceva sa nu uit ca alzheimerul asta e nemilos.

Am iesit cu potaia adineauri, in fata mea un domn cu un pitbull, dar din ala, pachet de muschi. Mi-a placut sa il observ ca a intrat domnul la Mega, mergea impecabil in lesa si, culmea, l-a lasat la usa magazinului cu o comanda, fara sa il lege de ceva. Ciudat, zic eu. Daca se incaiera cu vreun caine iese naspa. Ce voiam sa va spun e ca fix la fel de bine educat cainele ca si stapanul. In primul rand avea pungutele de strans mizerie, la zgarda, in al doilea rand, nu clintea nici cand am trecut cu Casi pe langa, nici cand au trecut copilasi. Nu stiu de ce am convingerea ca e asa de bine dresat ca la atac la comanda nu vrei sa ii stai in cale.

Mi-au facut ziua frumoasa, asa stapan, asa caine, bravo lor. Nici nu a clipit cand au trecut pitici latratori pe langa el, catei pe care ii putea inghiti dintr-o suflare.

Mi-am amintit de o chestie veche, eram in parc cu dalmatianul meu drag si dogul german al vecinului si a venit un bou (pentru conoscatori, la livada de nuci unde ne strangeam cu cainii) tot cu un pitbull (amstaff, blabla). Caine de lupta, il punea pe vagabonzi sa il antreneze (acum nu mai au sanse) si a sarit la o catelusa de prin parc, abia am scos-o din gura lui, cu bete, cu degete in gat, ma rog, catelusa a scapat.

Ce a fost misto ca ala era antrenat sa rupa caini, cata bataie si-a mancat stapanul de la catelarii din parc, l-au batut de l-au facut tigru, s-a tarat plin de sange sa scape. Iar catelul de lupta se uita si dadea din coada, el era antrenta pentru altceva, nu ca sa isi apere stapanul :)))) A fost misto faza.

Acum lumea s-a mai civilizat (sau s-a educat cu pumnul, nu stiu).

Nu va las fara poze inainte de cele pascale, nu, pun gramada poze cu Casi cersetoarea de potol si pisicile ei hipnotizante.

Slide6

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

rororo