contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ardei Umpluti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente:
8 ardei grasi mari
200g carne tocata de porc
200g carne tocata de vita
Un sfert cana de orez
2 cepe
2 oua
2 rosii
4 linguri de ulei
2 linguri de faina
2 linguri de bulion
8 linguri smantana
O legatura marar
O legatura patrunjel
Mod de pregatire:
Ardeii se curata de cotoare si seminte, se inteapa in varf si se pun cu gura in jos la scurs. Se taie o ceapa marunt, se caleste in ulei. Orezul se opareste doua-trei minute si se scurge. Se amesteca orezul cu carnea tocata, ceapa calita, jumatate din verdeata tocata, sare si piper si ouale batute.
Se umple ardeii nu prea indesat. Se pun cu gura in sus intr-o cratita peste ei turnandu-se un sos preparat astfel: se caleste cealalta ceapa tocata marunt, se adauga faina iar cand incepe sa se ingalbeneasca, se toarna bulionul diluat in apa. Se da in cateva clocote. Se toarna peste ardei. Se da cratita la cuptor pentru o ora, dupa care se aseaza peste ardei rosiile feliate, lasand sa se rumeneasca apoi se presara restul de verdeata.



Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com