contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Argila

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am tot citit pe diferite site-uri despre argilă și până la urmă am hotărât să merg până la Plafar și să văd despre ce e vorba. Eu căutam argila albă însă doamna de acolo mi-a recomandat Argila supliment alimentar de la Farmec vital. Bineînțeles că am cumpărat-o a costat 8 lei și am zis de ce să nu încerc.
Este o argilă din Munții Pădurea Craiului care are proprietăți antiseptice, antitoxice,bactericide,remineralizante, oferă reechilibrare și regenerare organismului.
Este indicată în stări de oboseală, stres și ajută și în tratarea diferitelor afecțiuni de sănătate.
Am început cura astăzi  și ține 21 de zile timp în care se recomandă eliminarea totală a grăsimilor de origine animală și băuturilor alcoolice.
Tot de acolo mi-am mai luat și  Pudră de argilă pentru tratamente cosmetice de la ASLA Vital.
Este tot din zona Pădurea Craiului  și are în compoziție peste 20 de minerale : fier , potasiu, sodiu, calciu, magneziu,  zinc, etc. posedă virtuți antiseptice, cicatrizante, anesteziante și calmante.
Constituie un adevărat filtru UV.
Tratează tenul acneic, previne și reduce celulita, vergeturile.
În funcție de tipul de ten se prepară o mască cu miere de albine, gălbenuș, ulei de măsline, apă, diferite sucuri de fructe sau legume care se ține pe față 30 minute apoi se spală cu apă calduță.
Pot să spun că după ce mi-am aplicat masca mi-am simțit tenul hidratat ,catifelat.  Sunt foarte mulțumită de ea și o aplic o dată pe săptămână.
Sunt curioasă cum o să mă simt după cura cu argilă.
Voi ați folosit argilă?

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com