contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripioare In Sos De Vin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 9 buc aripioare de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 50 ml ulei,
  • 200 ml vin rosu,
  • 200 ml apa,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 2 linguri bulion,
  • 3 catei de usturoi.


Mod de preparare:

Aripioarele de pui se spala si se condimenteaza cu sare si piper.
Se parajesc in ulei pe ambele parti.
Adaugam vinul si 200 ml apa.
Lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam si sucul de rosii, bulionul si cateii de usturoi pisati.
Condimentam cu sare si piper.
Ca si garnitura eu am folosit couscous-ul, dar merge la fel de bine si piureul de cartofi.
Pofta buna!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com