contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Azi Am Ars-o In Culori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Soarele are dinti de pitbull, dar din casa se vede frumos.

Slide1

Mai ales cand stai in fata geamului si invarti in oala batraneasca o mancare asa, de inima albastra sau roz bmbon.

Slide2Slide3

Da, mancare de cartofi cu carnati, Silezia aromati, virsli picanti, ierburi aromate si aburi care se grabesc sa se care spre geamurile vecinilor.

Slide6

Normal ca nu pentru mine, eu azi, de regim, am ars-o colorat, m-a inspirat soarele de dimineata (ma rog, vad dimineata, ca s-a aratat mai tarziu).

Slide5

 

Si iaca si regimul, cum spuneam, am ars-o colorat, portii de pitici mici, cubulete cat taiate dintr-un chibrit.

Slide7

Am pus din p0rtiile  mele de „pimpese” (licenta poetica apartine unei vecine mici mici, cu râs colorat precum salatica mea) cate putin din urmatoarele: cartof mov, morcov, rosie, sparanghel, albus de ou, maslina (dietetica, fara sare), porumb.  Fara sare, dar cu un ulei mai acid si doi stropi de zeama de lamaie.

Slide8

Desi pe lista de interdictii e trecuta ciocolata, eu am auzit ca cea amaruie nu dauneaza, asa ca am ales cate un cubulet din astea (cea pentru diabetici era la pret redus si mereu am fost curioasa sa vad ce gust are). Asadar, degustare,  ca si prostioare din astea am o droaie, tot asa, ca pentru „pimpese”, cate o portioara mica pe zi.

Slide9

Pe Joe l-am luat pentru ca mi-am amintit cat de rar se gaseau pe vremuri napolitanele cu ciocolata (nu stiu daca le mai tineti minte, cu ambalaj verde). Si mi-am mai amintit si de faptul ca ciocolata Kandia, avea un magazin de prezentare parca pe Pache, se dadea aproape exclusiv la export. Ca si merele „bot de iepure”, mai aduceau la aprozar cand erau transe refuzate (se mai intampla din cauza vremii sa aiba putregai pe langa cotor). Mare bucurie, mare, cand se refuzau ceva alimente la export. Drept e ca ne intelegeam bine cu Cuba (cucufonie) si iaca, bomboane cubaneze sau care sa semene cu acelea nu am mai zarit.

Cam asta, ger, mancare si culoare.

rororo