contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Babgulyas

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta absolut banala, desenul cu pisica este pentru haterii de pisici, ca ieri a fost ceva cu pisici negre care sunt greu de adoptat, iar mancarea, inca mai era canicula, deci la presiune, super simpla.

Slide1

Pana sa ma obosesc sa pun reteta de gulas cu fasole facut la minut, vremea s-a schimbat radical, daca stiam, daca stiam …

Slide2

Inainte de reteta, o poza cu cantinisme, mie imi e mereu dor de cantinisme, de mici de 50 de bani, MBS de cativa lei, ce s amai, romanisme de mancat pe ziar. Bine, eu le-am mancat pe fundul Armani, pentru ca, nu uitati, am fund Armani.

Slide3

Lasand pseudomistourile, va spun din start ca era asa de cald ca am folosit fasole fiarta gata, recomand pe cea de la Billa, nu doar pentru ca e buna, dar are si pret misto.

In rest am facut totul in oala cu presiune cam asa:
– am rumenit carnea in unt amestecat cu ulei (NU de masline);
– am adaugat o ceapa mare si le-am mai zapacit;
– am acoperit cu apa si am pus presiunea oalei la treaba;
– dupa o perioada (amu depinde mult de carne, a mea a durat ceva pana si-a lasat figurile), am desfacut si am pus ce mai aveam de pus: suc de rosii (mai aveam o cutie de tomato frito, puneti de care aveti), paprika iute, seminte de chimen, piper (sare si piper am pus cate putin la fiecare etapa);
– jap, iar la presiune;
– desfacut, pus fasolea din cutie, cateva clocote si gata, cat sa isi traga gusturile se lasa nitel in pace.

Slide4

Daca vreti sa ii puneti smantana, verdeata, treaba voastra, mie nu imi mai trebuie nimic decat o lingura la treaba asta. Si e buna si rece de la frigider, plus ca se face singura.

Slide5

rororo