contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bilant 2011

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Anul 2011 a fost un an al contrastelor si al paradoxurilor pentru mine. Pe cat de fericit a inceput, pe atat de trist s-a incheiat.

A fost anul in care Anais a venit pe lume. Binecuvantata sa fie ziua in care ea a rasarit in viata noastra, pentru a ne insenina serile si diminetile si pentru a ne da putere de a trece peste orice incercare. E raza noastra de soare, lumina ochilor nostri si darul cel mai de pret pe care il detinem. Iar unicul meu tel acum este ca ea sa primeasca o invatatura buna pentru a deprinde un caracter placut si mai presus de toate, pentru a obtine mantuirea. Pentru ca bucuria de acum e doar un strop din frumusetea si minunatia zilelor viitoare, pe care Dumnezeu le pregateste pentru cei mantuiti.

2011 a fost anul in care am inceput colaborarea cu revista Semnele Timpului, la sectiunea bloggeri. Revista aceasta este singura care a ramas draga sufletului meu si singura care isi merita banii, intr-o tara in care mass media mai degraba dezinformeaza decat informeaza. Sper ca aceasta colaborare frumoasa sa continue si in acest an, cu un dosar mai bogat de articole.

In 2011 m-am informat mai amanuntit si mai corect cu privire la hrana cruda si am ales sa mentin dieta mea vegana intr-un echilibru intre alimentele gatite si cele crude. Discutiile cu specialisti in domeniu, marturiile unor fost raw vegani si articolele pe aceasta tema m-au facut sa privesc lucrurile mai realist. Articolul legat de acest subiect este unul extrem de amplu si lucrez la el printre picaturi, atunci cand am timp, insa doresc sa nu va induc in eroare si sa va prezint corect informatiile asa ca va rog sa mai aveti putina rabdare.

In aprilie v-am oferit un interviu amplu si util cu Roxana Dudus, consilier La Leche Ligue, legat de importanta alaptarii. Alaptarea, care pentru mine este un act de iubire si daruire, va fi un subiect dezbatut mai des anul acesta.

In iulie blogul a implinit 3 ani si v-am multumit cu un concurs in ton.

In octombrie v-am oferit o lista utila cu recomandari de cosmetice si accesorii pentru mamici si bebelusi. Mai apoi v-am explicat de ce Halloween-ul nu este o sarbatoare crestina. Si tot in octombrie avea sa inceapa greul si chinul anului care a trecut: aflam ca tata are cancer in metastaza.

Noiembrie a stat tot sub semnul tristetii si durerii, dar Domnul mi-a vorbit intr-o dimineata nespus de frumos. Anais a fost cea care m-a ajutat si ma ajuta sa alung tristetea iar in noiembrie am rememorat cele 18 luni de cand este prezenta in viata mea.

Anul s-a incheiat sfasietor de trist, asa cum niciodata nu mi-as fi imaginat ca s-ar putea incheia. Tata a murit iar in mine ceva s-a rupt iremediabil. Il caut si acum, il astept si acum sa ma sune, sa intrebe de Anais, sa rada la sotiile ei, sa glumeasca cu mine, sa ma viziteze pe neasteptate. Dorul din suflet se face simtit pe zi ce trece, astfel ca ma surprind adesea plangand. Stau tare insa pentru cei din jurul meu, carora mai rau le-ar face o jale nesafarsita, caci stim ca toate lucrurile sunt trecatoare si exista o zi a revederii. Iar eu cred si sper ca tata va fi mantuit.

Asa a fost anul meu, in linii mari, expus aici pe blog, pe paginile jurnalului meu deschis. Au ramas multe subiecte nedezbatute, multe cuvinte nespuse si multe fotografii nepublicate insa imi doresc ca in 2012 Dumnezeu sa imi dea atata putere si spirit organizatoric incat sa va incant sufletele cu lucuri bune si utile pe mai departe.

Sa fiti sanatosi, prieteni dragi sa sa ne reauzim cu bine anul acesta!