contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Cu Nutella

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Biscuiti deliciosi pentru micul dejun...
Ingrediente necesare:
  • 300 g faina
  • 150 unt
  • 150 zahar 
  • 1 ou
  • un galbenus
  • coaja rasa de la o lamiie
  • nutella pentru umplut biscuitii
  • zahar pudra
Zbatem bine zaharul (eu am pus doar 100 g zahar, pentru umplutura e suficient de dulce) cu untul, adaugam mai apoi coaja rasa de la lamiie, oul si galbenusul,  cernem si faina peste celelalte ingrediente si framintam pina obtinem un aluat omogen.
Invelim frumusel aluatul in folie transparenta si-l bagam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Intindem aluatul (eu folosesc tot timpul hirtie pentru copt, o coala sub aluat si o coala peste), decupam biscuitii cu forma pe care o bagam un pic in faina ca sa nu se lipeasca aluatul de ea, punem in tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt si bagam biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de cca 10 minute. Scoatem din cuptor, daca ii ungem cu gem ii lasam sa se raceasca, eu am pus nutella care era un picut tare, asa ca am riscat sa-mi frig un pic minutele, dar cind erau biscuitii calzi am pus repejor peste ei nutella ca sa o pot distribui pe toata suprafata biscuitilor. 
Lasam deci, sa se raceasca bine, presaram zahar pudra/praf, cum vrem sa-l chemam si servim dimineata alaturi de cafea.