contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Grozavi Din Tarate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
039039
Reteta asta de biscuiti am luat-o de pe facebook de la unul din grupurile Dukan, este absolut delicioasa, din cantitatile de mai jos iese o portie generoasa, ce satura pofta de carbohidrati la modul sigur, perfecta pentru a servi ca gustare la servici si poate fi mancata intr-o singura zi,  incepand de la faza croaziera.  Dar chiar daca nu sunteti la dieta, ii puteti incerca, ingredientele ca cele doua tipuri de tarate, semintele chia si cele de in sunt aur curat pentru corpul nostru si ar fi pacat sa ne privam de ele. Singura rezerva care o am ar fi la gluten care poate fi alergenic pentru unii.Dar asta e de la om la om. Deci, pentru o portie generoasa de biscuiti, avem nevoie de:
3 oua
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura tarate de grau
3 linguri gluten
2 linguri lapte praf
4 linguri lapte dulce
1 lingura praf de copt
sare dupa gust
seminte dupa gust: eu folosesc chia si seminte de in (cate o lingura), ingaduite la dieta Dukan, merge si chimen, susan daca nu sunteti la dieta…..
Prepararea e revoltator de simpla: toate ingredientele se toarna intr-un bol, se amesteca pana la omogenizare. Intr-o tava (eu folosesc pentru asta tava cuptorului), se presara putina apa si se intinde hartia de copt. Cu o lingura se pun biscuitii, am incercat sa le dau o relativa (macar) forma si i-am aplatizat cu lingura pentru ca imi plac destul de subtiri. Daca aveti forme de biscuiti si mai bine, sunteti norocosi, eu n-am (inca).
Bagam tava la cuptorul preincalzit (cam 200 grade C), stati cu ochii pe ei, se fac destul de repede. De obicei, cand sunt gata, sting focul si ii mai las acolo o vreme, asa devin mai crocanti. Yummmmmmiii!!!!
PicMonkey Collage