contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Integrali

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


saptamina trecuta nu am "dulciurit"absolut nimic,decit acesti biscuiti.simpli,rapizi si buni-toate atu-urile ca sa-i faceti si voi!


Mod preparare:
amestecam ingredientele si din aluatul rezultat(pe care il lasam cca 30 minute in frigider) intindem o foaie cu o grosime de 0,5 cm,pe care o taiem cu forme speciale de biscuiti sau cu discul ondulat(nu stiu cum se numeste instrumentul asta-help!).
asezam biscuitii in tava neunsa,ii intepam cu furculita sa nu se umfle si ii tinem cca 25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.rezultatul:niste biscuiti aromati,fragezi ,placuti,ce mai ,s-au topit!
acestia sunt taiati cu discul ondulat,eu i-am taitat chiar in tava,la sfirsit i-am lasat sa se racesca si s-au rupt foarte usor:

iar acestia i-am taiat cu o forma speciala si pe fiecare in parte l-am asezat in tava-un pic mai multa migala,deci,fata de cei precedenti-dar si ei sunt mai scumpei si mai ondulati:

enjoy!

 

 

Reteta recomandata de Alison-Trials.blogspot.com