contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Picanti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Facuti parca pentru a fi serviti in compania unei beri, dar nici langa un pahar de vin nu sunt de colo :) M-am gandit ca poate aveti si voi microbisti in familie si mi s-a spus ca ar fi mai multe meciuri importante in zilele urmatoare :)) Asa ca vin cu o sugestie pentru o seara de fotbal si va garantez ca vor disparea repede de pe masa.

Am folosit urmatoarele:

  • 300 g malai
  • 300 g faina
  • 150 g smantana
  • 350 g cascaval (am avut afumat, dar merge si simplu)
  • 2 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita piper
  • sare

Amestecam faina cu malaiul, condimentele si praful de copt. Adaugam smantana, ouale batute si cascavalul dat pe razatoare. Framantam totul pana la omogenizare si intindem aluatul pe o suprafata infainata. Cu un pahar mic sau orice alta forma preferati, taiem biscuitii si ii asezam pe o tava in care pusesem dinainte hartie de copt. Dam totul la cuptor, la 180 de grade, pana se rumenesc. Cam dupa vreo 20 - 25 de minute, ii intoarcem pe fata cealalta, ca sa se coloreze uniform. Sunt foarte buni calduti sau reci, dar mai ales sunt iuuuuti :)