contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blind Restaurant

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu am fost, nu am sa ma duc, am auzit despre concept si am gasit o cronica pe Metropotam la Blind Restaurant si m-am gandit sa o cititi si voi (ca doar nu o sa dau cu copy/paste).

Parerea mea (care nu conteaza) e ca in nici un caz nu m-as duce in asa gen de local, sunt o fire mai simpla si experimentele extreme, daca nu sunt sustinute de alta baza decat un anume trend (hai sa ii zic fitza) nu ma tenteaza. Prefer taverne simple pe malul marii, guvizi prinsi la botul terasei, ma rog. Desigur am apreciat si ceva bucatari extraordinari din carcuimi scumpe, umai ca era mai de mult.

De ce scriu, mi-am amintit de alt concept, la japonezi l-am vazut prima oara, in care totul are legatura cu toaletele. Adica scaunele din restaurant sunt bude, suporturile mancarurilor si chiar preparatele trebuei sa aminteasca musai de ce se intampla la o buda, nu detaliez, ica preparatele is delicioase, dar arata in genul fecalelor, materiilor din nas sau ureche, chiar si vasele imita organe umane, cica e foarte scump si trendiflendi.

Pe cand si la noi? Ca sa fim in randul nebunilor, pardon, lumii.

Mai pe scurt, mai lasati-ma frate in cascavalul meu pane cu mici si cartofi prajiti cu atatea figuri.

rororo