contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blogmeet La Popas Pacurari

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Am ramas restanta, aproape spre corijenta cred, cu o postare despre veselul Blogmeet La Popas Pacurari care a avut loc acum ceva vreme in urma, mai exact prin aprilie. Dar  cum niciodata nu e tarziu pentru a spune lucurilor pe nume, acesta este si motivul pentru care azi, aici, imi dau corijenta. Deci, dragii mei citititori, acum ceva vreme am participat la cel mai vesel, haios, distractiv si frumos blogmeet al anului 2015. LaPopas-0019111

Blogmeet La Popas Pacurari

Toata distractia asta s-a petrecut intr-o seara la restaurantul Complex Popas Pacurari, care ne-a gazduit cu ingaduinta, si totodata ne-a rasfatat cu bunatati de-ale casei, mancaruri care mai de care: platoul purcelusul vesel, curcanul inhamat la caruta ( un platou plin cu mamaliga, carnita de pui si curcan) si datina ciupercilor la popas – un savuros platou de hribi cu mamaliguta si ostropel de ciuperci. Nota maxima pentru bucatar.

LaPopas-0054

LaPopas-0075

Nu stiu cum s-a intamplat, dar la un moment dat ne-am trezit cu totii prinsi in cateva dansuri si hore intretinute cu maiestrie de Taraful Domnesc.LaPopas-0089

Si intreaga seara am tot tinut-o intr-o veselie si hlizeala, iar cei de la Popas Pacurari au avut grija de ne faca si alte surprize. Amintesc aici doar  vinurile bune de la Bucium, aduse special pentru noi pentru degustare si sa nu uit sa va spun si despre prajiturile  dulci, cu multa ciocolata sau cu fructe aduse de cei de la Cofetaria Cremish.

LaPopas-0077 LaPopas-0006 LaPopas-0001

A fost o seara reusita in care m-am bucurat de compania vesela a bloggerilor Alexandra, Irina, Epox, Dragos, Cipoc, Alex, Elena, Andreea, Titi si a gazdei noastre cu inima de aur, Gabriela, adica Cruella :)

Multumesc Paul pentru fotografiile frumoase pe care ai avut amabilitatea de a ni le pune la dispozitie.

Una peste alta, trebuie sa va marturisesc ca ori de cate ori am fost la Popas Pacurari am plecat de acolo cu o mare doza de veselie, cu chef de viata si cu multa, foarte multa energie pozitiva. E un loc minunat in care merita sa te reitorci cu drag. Iar cei de la Popas sunt renumiti pentru  distractiile pe care le pun la cale nuntasilor, petrecaretilor care vin la ei.

Astfel ca, ori de cate ori, vreti  un chef cu dantuiala si de un meniu bogat, nu ratati si faceti o petrecere la Popas Pacurari.

Acest articol Blogmeet La Popas Pacurari apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.