contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blogul Lunii Noiembrie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Good Food a declarat blogul meu drept blogul lunii noiembrie. Nu poate decat sa ma bucure vestea aceasta, in ciuda inactivitatii mele din ultima vreme. Nu stiam ca Good Food imi urmareste retetele, desi eu o urmaresc tot timpul:) Voi reincepe activitatea pe blog chiar de maine cu o reteta cu pui si una cu guacamole. Sper sa va placa:)
Intre timp, puteti citi articolul mai jos, preluat de pe site-ul Good Food.
 Pe Elena Șandor de la eileen-cuisine.blogspot.ro o urmărim din 2009, atunci când și-a lansat blogul, timp în care a reușit să ne impresioneze cu fiecare rețetă postată. Vă spunem doar câteva titluri, să vă deschidem apetitul cum trebuie: baclava însiropată, iahnie de fasole cu cârnațikulibiac de somonmacarons sau Bûche de Noël cu zmeură.

Totul este făcut cu pasiune, răbdare și tehnică, așa cum mărturisește chiar ea pe blog, iar fotografiile îți creează o poftă de zile mari.

Elena locuiește momentan în Londra, iar rețetele ei sunt un mix de bucătărie mediteraneeanăfranțuzească șiromânească – nu putem decât să ne bucurăm și să sperăm că astfel, preparatele românești sunt savurate și în rândul prietenilor ei englezi. Thumbs up!