contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bomboane Rafaello

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Daca ar fi sa fac o lista cu ce as vrea sa iau cu mine pe o insula pustie, aceste bomboane ar fi cu siguranta printre primele. Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.

   - 200 g nuca de cocos plus extra pentru exterior
   - 200 g lapte praf
   - 200 g unt
   - 200 g zahar
   - zeama de la o jumatate de lamaie
   - alune prajite, nesarate

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.


Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.

Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.








POFTA BUNA!!!

Mai multe poze gasisiti pe pagina de Facebook