contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Oase De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 







Ingrediente:

  • 400 g oase de porc cu putina carne pe ele
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 bucata telina
  • patrunjel sau leustean
  • 1 lingura bulion
  • 300 - 400 ml bors de casa
  • sare
  • piper
  • boia
Mod preparare
Oasele de porc se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare, indepartandu-li-se spuma, din cand in cand. Legumele se curate si se toaca: ceapa solzisori, cartofii cubulete iar morcovul si telina julien. Dupa 45 de minute de fiert oasele, se adauga in oala legumele. Dupa ce au fiert si legumele se adauga bulionul, piperul, borsul de casa si boiaua si se mai lasa 15 minute. Se trage oala de ciorba de pe foc si se adauga patrunjelul/leusteanul tocat marunt.

Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com