contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Porc Cu Zdrente De Ou Si Paste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e vreo mare reteta, dar asa mi-a placut cum a iesit fasolea cu gustul de la supa de oase, ca am zis ca nu se poate sa nu incerc si o ciorba (si mai am o serie de supa concentrata, deci va urma).

Poate ca nu arata cine stie ce in poza, dar e belea. Pentru inceput am “cules” o cutie de jeleu, piftie, supa concentrata, nu stiu cum sa ii zic, de oase de porc, cu tot cu carnea de pe ele, albitura, morcov, ceapa, ardei iute, conopida (de la congelator), suc de rosii si bors de casa.

Am cules grasimea de pe supa si in ea am inabusit legumele cu sare.

Am pus conopida, supa, am completat cu apa si am lasat sa fiarba. Merge repede.

La final am dres-o cu o mana de laste (aiurea, niste paste late cu ou oarecare), putin suc de rosii, bors si leustean plus doua oua batute cu smantana.

Poza e in pahar ca era langa mine si mi s-a parut prima oara ca am loc sa bat acolo “zdrentele” (imi place sa bat zdrente, me si nemetaforic vorbind :D ) si mi s-a parut ca bate soarele frumos, de fapt le-am amestecat in castron, un pahar in plus de spalat, mare branza.

Repet, nu arata ce stie, gustul ala de cantina care imi place si mie si lui jakob si mirosul cauzator de rororo, excelente, puteti incerca, eu am sa imi mai fac supa concentrata de oase, dar foatre concentrata, nu asa.

rororo