contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors De Pui Cu Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

500 g carne de pui
1 ceapa
2-3 morcovi
1/2 telina mica
1 gulie mica taiata cubulete
1 dovlecel
cateva buchetele de conopida
2 cartofi
1 legatura leuştean
1 legatura ceapa verde
1 ardei kapia
sare
piper
1-2 linguri ulei de floarea soarelui
500 ml bors – daca este foarte acru
patrunjel verde – pentru servit

PREPARARE:

In primul rand punem carnea la foc, in apa cu putina sare. Cand incepe sa fiarba luam spuma de cate ori este necesar si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Calim ceapa tocata marunt cu morcovii taiati rondele si ardeiul tocat cubulete intr-o lingura de ulei.

Le punem peste carne impreuna cu telina, gulia si cartofii taiati in cuburi. Dupa 5 minute adaugam buchetele de conopida si dovleceii taiati in cuburi. Continuam sa fierbem acoperind cu un capac.

Cand au fiert legumele si carnea, adaugam borsul fiert in prealabil, frunzele de leustean si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
Servim borsul fierbinte cu ptarunjel sau leustean proaspat tocat.

Sa aveti pofta!

Share on FacebookShare on Facebook