contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Borş De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 pui tânăr, 2 l apă, borş (după gust), 1 pătrunjel, 1 morcov, 1 ceapă, 2 roşii, 2 linguri orez, ½ lingură mărar şi pătrunjel tocat, 1 ou, sare.
Mod de preparare:
Morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Când zarzavatul este fiert pe jumătate, se adaugă puiul tăiat bucăţi şi măruntaiele lui, sarea, orezul spălat şi roşiile fără pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi. Se spumează, se adaugă borşul fiert şi strecurat (cantitatea după gust). Când bucăţile de pui sunt aproape fierte, se adaugă verdeaţa. Se serveşte dres cu un ou bătut.