contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Branza De Vaca Marinata In Ulei De Masline Si Condimente

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din fericire pentru noi, branza avem zilnic la dispozitie.. fie de vaca, fie de oaie, si ocazional de capra. Pentru a nu ne plictisi, am incercat sa imbunatatesc gustul clasic al branzeturilor, marinandu-le de data asta in ulei de masline. O bunatate!!


Ingrediente:
400 g cascavea de vaca afumata
200 g telemea proaspata vaca
½ ardei iute verde
1 crenguta rozmarin
ienibahar boabe
ienibahar pulbere
coriandru boabe
piper negru
piper rosu
marar uscat
busuioc uscat
tarhon uscat
5 catei usturoi
ulei de masline


Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat. 
Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. 
Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!
Va poftesc la o branzica delicioasa!!!