contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Maronii Cu Fulgi De Ciocolata Alba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 40 minute

Cantitatate : 12 briose

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • 200 ml lapte batut
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 120 gr faina
  • 50 gr cacao pudra
  • 1 ½  lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata alba

 

Ingrediente

  1. Incinge cuptorul la 190C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
  2. Intr-un vas  amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
  3. Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.





Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com