contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Pistruiate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente(pentru 24 briose mici)

250 gr faina
150 gr zahar
200 ml lapte
1 praf copt
100 gr margarina topita
1 ou
100 gr bombonele de ciocolata
1 esenta vanilie



Mod de preparare

Se mixeaza zaharul cu oul pana isi dubleaza volumul.




Se adauga laptele si untul topit apoi se incorporeaza si faina si praful de copt.Rezulta un aluat asemanator celui pentru chec.

Se adauga apoi bombonelele si se amesteca .Atentie, bombonelele se adauga chiar inainte de a le pune in forme ,fiindca se topesc foarte repede.


Se toarna compozitia in forme.Eu le-am pus cam pline si au crescut prea mult.

Se presara bombonelele si deasupra.

Se coc la foc mediu aproximativ 30 minute.Se lasa sa se raceasca apoi se scot din forme.




Articol recomandat de reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com