contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Broascamole - Varianta Pentru Guacamole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Recunosc: nu stiu cum sa gatesc avocado. Dar am mancat la o prietena guacamole. Reteta mi s-a parut suuuuper simpla, asa ca am incercat (cu putin ajutor, desigur). Copilita mea i-a zis din prima: broascamole, mai ales ca manutele ei au amestecat ingredientele pana la final si cu greu am reusit sa-i smulg din maini castronul in care s-ar fi balacit in toata regula.
Ingrediente: un avocado, 2 fire de usturoi verde, jumatate de lamaie, o rosie, 3 masline (marinate, de data asta, de la mall), marar, ulei de masline
Procedeu: am decupat rosia de pe coaja, am indepartat semintele (pe care le-a inghitit rapid copilul) si am taiat pulpa cubulete. In timp ce manutele mici amestecau rosiile si mai culegeau cate o bucata prea mare, cica, am taiat usturoiul si mararul si maslinele. Apoi am taiat in jumatate avocado, am scobit jumatatile cu o lingurita, am stropit cu lamaie si am pasat miezul cu furculita. Tot-tot am amestecat cu ulei, sare, piper, am mai potrivit cu zeama de lamaie si GATA!!! Am lasat minunea sa stea la frigider. Apoi am MANCAT-O. Na! Pofta buna si voua.

 

 

Articol recomandat de a - emablog-ema.blogspot.com