contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschete Caprese

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pornind de la bruschetele de rosii putem adauga mozzarella si masline si avem un topping delicios pentru aperitivele noastre. De ce le-am numit astfel? Pentru ca ma gandesc la Capri, insula care m-a fermecat cu peisajele si atmosfera linistita, cu mancarea simpla si delicioasa… Deja ma gandesc la vacanta!

INGREDIENTE:

4 felii de paine
2 catei de usturoi
2 rosii
50 g mozzarella
1 lingura masline fara samburi feliate
ulei de masline
5-6 frunze de busuioc
sare
piper

PREPARARE:

Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile, mozzarella, frunzele de busuioc si le amestecam impreuna cu feliile de masline intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele.

Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi (cam un catel de usturoi la 2 felii), le stropim cu ulei de masline, apoi le punem pe platoul pe care le vom servi.

Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Stropim cu ulei de masline si servim.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro