contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bruschete Cu Mazare Cu Menta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


DSCF5504_filtered

Sunt atat de simple de facut si atat de bune……Cum am dat de menta proaspata in gradina mamei, cum am purces la a incerca a aceasta reteta. Miam miam! Reteta de din “Good food”, un numar de acum vreo doi ani. Daca nu aveti mazare proaspata, proaspata, folositi mazare congelata iar nu din cea conservata de la borcan. Are un gust proaspat si o culoare verde crud.


Avem nevoie de: 300 gr. mazare, o mana de frunze de menta proaspata de preferinta, 4 linguri ulei de masline, nitica branza telemea, un catel de usturoi, felii de paine.
Fierbem mazarea in apa cu sare, cand s-a inmuiat, o scurgem, daca aveti nervi, o puteti curata si de pielits, eu una nu m-am mai complicat si nu cred ca am afectat prea mult prin asta  rezultatul final.

DSCF5459

Pasam intr-un bol mazarea cu uleiul de masline, menta maruntita, asezonam dupa gust cu sare si piper.
DSCF5460 Prajim painea si, daca e sa procedam ca la carte, o frecam cu usturoi, eu n-am facut-o pentru ca urma sa ies din casa si nu vroiam sa “parfumez ” atmosfera.  Ungem feliile de paine cu pasta de mazare, presaram deasupra feliute subtiri de branza telemea, niste salatica alaturi ar fi ideal et voila – o bunatate de mancarica!

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com