contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budinca Rece Din Fulgi De Ovaz

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

IMG_2481_picnik

Ideea acestei budinci mi-a venit intr-o seara, cand ma gandeam ce sa prepar pentru micul dejun. Si cum iubesc fulgii de ovaz, m-am gandit sa prepar o budinca rece (dar nu raw) cu fructe si lapte de soia. A iesit o bunatate: rece, cremoasa, aromata si rapida (daca nu punem la socoteala timpul petrecut in frigider, peste noapte).

Sper sa va placa si voua la fel de mult pe cat mi-a placut mie. Daca vreti, puteti inlocui marul cu banana sau para sau orice fruct nu foarte apatos dar aromat.

Budinca rece din fulgi de ovaz – pt 1 portie

  • 1 cana fulgi de ovaz fini
  • 1 cana – 1  1/4 cana lapte de soia
  • 1 mar acrisor curatat de coaja si cotor
  • miere dupa gust
  • 1 vf cutit scortisoara sau nucsoara
  1. Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  2. A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  3. Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.

Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com