contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Buhuhu Pc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Rog a nu se lua nici aceasta “reteta” in seros, multumesc.

Adica politically correct, da? Cum spuneam, nu ma pricep la dulciuri, cum spuneam, ne distram pe Culinar si iaca mi-a venit o idee de “reteta” de concurs.

Obligatoriu la concurs e sa pui trei pasi ai executarii retetei, eu am facut mai multi dar na, ma conformez, un’, doi, trei.

Aceste conditii fiind indeplinite, m-am gandit sa fac (am vazut eu pe net tot felul de chestii interesante, cine sta de ele) niste fantome din inghetata pe bat, romglezii le stiu ca “popsicles” pe unele din ele, nu mai e sezon, nu e nimic, ma duc la Eugen sa cumpar.

Bai ca sa vezi, astia au interzis Friends ca erau numai albi in film, pe net cauti de albesti poze cu grupuri de copii care sa nu contina asiatici sau negri, ei bine, nu am gasit inghetata alba ca sa fac fantoma. Pai asta e corect?

In schimb aveam niste ciocolata alba si neagra din aia tartinabila, asa ca am luat inghetate din celelalte, avem asadar o fantoma din Africa, una asiatica si una comansa, apasa, ma rog, pieile rosii.

Atentiune la popsicalu ala de la nestle ca pateaza ca naiba, nu stiu ce au bagat in ea, noroc ca am sters planul de lucru (adica, in cazul meu, capacul aragazului, ca acolo mai bate vag lumina).

Incercam cu interes sa lipim ciocolata aia de moacele fantomelor, ciocolata nu se lasa, trebuie sa ne miscam repede, asa ca a iesit negrul speriat, asiaticul spart in bot si indianul paralitic.

Null problemo, cum zicea Alf, i-am indesat din nou la congelator, (indianul s-a cojit pe fund, iara am sters aragazul iute), am pus cateva elemente de decor si pac, jap, repede poza. Si iar am uitat de biletul ala dar nu e nimic, pun separat la locul faptei.

Inainte de final, iaca, am primit premiul, niste cupe de inghetata (culmea :D ), le impartim la o bere.

Si, ca sa vedeti ca nu numai bipezii nu au tiglele pe casa, Mozzarella s-a luat dupa Rica si lupta la devalizarea plantelor din casa, miroase de zici ca ai tuns iarba pe aici.

rororo