contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bulgari De Zapada

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


...pentru ca iarna de-afara nu da niciun semn de oboseala :P
Ingrediente pentru 12 bucati
- 250 g. faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1/4 lingurita amoniac
- 1 praf de sare
- 100 g. fulgi de cocos
- 125 g. unt
- 2 oua
- 150 g. zahar (brun)
- 150 ml. lapte batut
- 150 ml. lapte de cocos
- lichior de cocos (optional)
- 100 g. ciocolata alba
- 1 nuca de cocos
Mod de preparare:
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se amesteca faina cu praf de copt, amoniac, sare, 75 g. fulgi de cocos. Se bat ouale cu zahar; se inglobeaza in faina untul topit si compozitia de oua, laptele batut, laptele de cocos si lichiorul de cocos (2 linguri)
Se aseaza aluatul in formele speciale de muffins si se coace 30 de minute.
Cand sint gata, briosele se ung cu ciocolata topita si se orneaza cu nuca de cocos proaspat rasa, restul de fulgi (uscati) de cocos si perle de zahar.







Rapide, moi si aromate (cre' ca si lichiorul de cocos a avut ceva de spus in legatura cu asta :P) ...si numa' bune de savurat langa o cafea nu foarte matinala :))

Articol recomandat de savalaura.blogspot.com