contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bun In The Oven

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am amanat si iar am amanat si apoi am amanat inca putin... (nu stiu de ce - in mare parte de frica, dar si dintr-o placere oarecum egoista de a ne bucura in voie de "secret") - but no more!


Today I'm coming out - no, not out of the gay closet, but out of the pregnant one :)
Dap, e adevarat, de vreo 16 saptamani incoace in bucataria noastra se coace ceva - ceva total diferit de tot ce am mai "gatit" pana acum si cum e really, really slow cooked, ne asteptam sa fie gata candva pe la sfarsitul lui octombrie:)

Aaand, joi am aflat si ce fel de ceva e, si anume {insert drumroll here}

 ...a sweet baby boy!
Nu tineam sa fie ceva anume - doar sa fie sanatos, cu cate 10 degete la maini si la picioare, inima cu toate cele 4 camarute, 2 rinichi and so on, dar sentimentul ala cand am aflat, cand m-am uitat la Alex si am vazut cum i se coloreaza fata in mandrie pura si m-am gandit "wow, noi 2 o sa facem ceva total nou, care nu a existat pana acum" - e.... magic, pur si simplu!
Pana acum sarcina a fost blanda cu mine: faca greturi (mai putin maratonul de Paste cu 4 ospete in 3 zile, dar suspectez ca as fi vomitat si sans baby la ce hal de dezmat s-a intamplat acolo), pete pe fata sau roller-coastere emotionale. If anythying, copilul asta pare sa ma faca mai chibzuita, mai calma si mai echilibrata... clar seamana cu Alex!
Speaking of food - mai la inceput pofteam non stop la fructe. Acum, mi-as dori o dieta formata exclusiv din gogosi cu ciocolata si merdenele (preferabil de la metrou de la Victoriei - toata lumea stie ca acolo-s cele mai bune ;)
Cam astea sunt vestile de la noi... voi ce faceti? cum o mai duceti? Va doresc o saptamana minunata!