contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bursucul Si Cainele Cracanat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Incep cu edit: am facut un test cu pozele, se pare ca e de la aparat. Deci asta e bursucul zilei la intalnirea cu cainele cracanat. Au facut, daca nu v-ati prins, sarmale.

Ce s-a intamplat de am scris atata? Pai sa va explic: mira e divina. Nu dau amanunte pana nu iese vrajeala, ca daca nu imi intalnesc iubirea vietii (asa mi-am adus aminte si de afaf, povestea e mai lunga si iubirea mea are ochi albastri si e femeie) nu bag nimica, nu sunt superstitioasa, dar nici nu dau amanunte fara temei solid, dovezi, poze.

<

Asadar sa vorbim despre desen. Ma manca sa fac un bursuc neserios, daca ala in valuri a fost cel mai votat. Intre timp m-am gandit sa includ si alte personaje, ca va plictisiti de atatia bursuci. Asadar primul personaj e cainele cracanat.

Nu am colorat nimic, inca nu am decis ce moaca va avea si ce va face cu bursucul bursucila, e doar o schita preliminara.

Si, bineinteles, la prima vedere au decis sa faca sarmale, fiecare cu instrumentele din dotare, ascunse bine in tolba cu secrete de bucatarie, amabili dar dusmani in bucatarie, pai da, ce sa stie unul secretele altuia?

Concluzia finala e ca primul prieten al bursucului e catelul cracanat caruia nu ii dau inca nume (cine o stie pe Casi stie ca despre ea e vorba, nu ca e ea cracanata, dar te cracanezi de ras cand o vezi cum umbla in X). Trebuie ales un nume demn de bursu bursucila, sa zicem … bai, nu am inspiratie, daca as avea bani de o tigaie de facut maciuci la tava sa o ofer ca premiu, as deschide un concurs de idei de nume, dar nu am, asa ca o sa imi mai screm vagul intelect.

Casi se va dezvolta ca personaj precum bursucii care, deja am inteles, plac aia dulci si scumpi, cica as fi pe calea buna.

Va multumesc de atentiune, fara sa dau amanunte va spun ca abia astept aceasta dupaamiaza sa regasesc ceva din trecutul tulbure si atat de placut si va urez un rororo mai putin agitat ca al meu.