contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bursucul Zilei Plus Poze Proaste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

M-am hotarat ca in deplasare sa nu car toata gramada aia de creioane dupa mine, asa ca bursucii nu vor beneficia decat de un 0.5mm, carnetel mic si inspiratie de la fata locului. Bursu Bursucila de ieri s-a suparat (vag) ca cineva ii invidia berea rece. Asa ca azi nu s-a mai deplasat la fata locului, deci poza e de azi, bursucul de ieri.

Cum va spuneam, am cumparat cate ceva, pozele sunt neinspirate, mancarea buna, am si uitat ca o pozasem, deci fasole zbuciumata si crap cu piure. De ce nu cu mamaliga? Argument suprem: de aia.

Am apucat sa gust din ambele, dar nu va pot arata finala mare, ca avem valoare, le-am lasat pe masuta mica, a ras casi tot (pestele il dezosasem deja). Habar nu aveam cat ii place nenorocita aia de fasole batuta si nu sta la poza sa fi vazut ca avea fasole pana in albul ochilor caprui.

Daca vreun cititor ratacit are poze misto cu bursuci, sa imi lase si mie link, va spusei ca nu fur desene, dar ma inspira cei muuult mai inspirati ca mine. Si bursucii sunt greu de gasit.

Bursucind bursuceste va urez rororo.