contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bursucul Zilei Si Cateva Poze De Prin Batatura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cred ca stiu cum fac, intai poza, pe urma comentariul.

A inebunit wordpresu. Asa, deci bursucul de azi a prins niste valuri uriase, s-a umplut de alge si nisip pana in limba, a luat niste trante, a fugit de marea cea calda si rea. Glumesc, a fost super, muschii ca otelul dupa asa o repriza.

Mi-e clar, imi trebuie comp, desktop adica, ma pis pe asta al vodafonilor. Rezum, ori poze, ori text, azi poze, nu scriu in ordine, asadar, in afara dwe muste avem asa: apa, valuri, canicula, mici de oaie de la tatar, lume ca la balamuc, scapat de scuipatorii de seminte ca sa tragem o baie, muschii beton, plante din curte, pisicii nostri (patru, cica se dau daca ii vreti), pisicul de la terasa cu mici, se da si ala, inca vreo 18 pisici de dat, nedeparazitate de nici un fel, ba chiar salbatice, natura moarta, daca am ratat ceva, revin.

rororo

edit: gata, nervii mei sunt la pamant, poze nu mai pun, ma rahatesc pe vodafonu vietii, bill gates si cam pe toti aia angajate pe bomboane. gata, texte si maxim bursuci. jur pe portocaliu ca de tzpe ori am pozat bursucul si tot pe dos aparu. pis pe el. intoarceti si voi capul ca sa il vedeti in toata splendoarea si cand ajung acasa fac o colectie si basta.

re-rororo si mij incapabililor, deci nu mie, ca dau din butoane de ceva vreme.