contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bursucul Zilei Si O Cumparaciune

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Discutand ieri cu prietena mea, nu stiu daca sa ii spun numele, dar ne stim de cand imparteam olitele, mingea de fotbal si copiutele la matematica, citind si ce mi-a zis river, am decis sa impac si capra si varza (scrisesem impravc, asta, cand scriu repede, sa intelegeti ca e un mix, gen capra + varza + impac = impravc).

Colega de banca a zis ca pentru impact la copii, sunt mai dragute desenele cu linie subtire, river ca ii plac ambele, decizia mea: una calda, una rece. Alea cu free the spirit of wedduno fuckin’ what, merg la river, astea mai dragalase merg la Colega de banca.

Si la pisicile ei. (luati totul ca pe o metafora, pisicile sunt altele decat cele cu patru picior, doi ochi si un coada, vorba lui Bob din romanele lui Karl May).

Bursucul de azi e inspirat de pe un site (ma mai inspir, nu copiez, dar sunt oameni de triliarde de ori mai talentati ca altii, mai inspirati, mai studiati, asa ca o sa pun link la fiecare, desfiez astfel si carcotasii plictisiti).

Bursucul ala care spala vase, m-a uns pe suflet, mai ales ca are manusi, sa nu isi toceasca ghearele.

Bun, deci bursucul zilei este:

Briefing:

- daca ma inspira o idee nu inseamna ca si copiez, maxim o idee de stil;
- avionul care se simte “blue” e o figura de stil, tehnic stiu sa desenez avioane impecabil, de cand eram in generala si faceam aeromodelism, da carcotasilor, bine ca le-am facut eu pe toate, eat my dust;
- bursucul de azi trebuia sa se stearga sub coada cu presa, dar mi-a trecut si, de dragul Colegei, am ales unul care sigur o sa o faca sa simta oarece;
- maine vine bursucul cel rau pentru fetita cea buna care vrea la Vama Veche.

Acum cumparaciunea, in Eforie, la magazin, nu reusesc sa bunghesc firma, are numai o adresa cu www, no name, dar am luat doua conserve megaieftine, exceptionale. Bonus, pe aia cica ulei picant, canci, dar pestele (platica din poza, ma iertati ca am varsat nitel ulei din ea) excelent curatat si bine facut. Au numai pesti ieftini, deci daca vreti somoni, incercati la alta poarta.

Asa ca o dau pe peste ieftinache, vad ca ii place si Casandrei, asa ca azi: macrou, dar poze mai incolo, ca e o reteta asa de complicataaaa :D

Cer scuze pentru romgleza pe care o blamez, dar azi m-am zapacit mai rau ca ieri, nu o sa se mai repete. rororo