contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Buta Niku,daikon To Shirataki No Nimono

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



INGREDIENTE:
1 daikon(bucati 1cm),200gr spata de porc,1 pachet de shirataki(taitei din koniaku),1 l apa,dashi 2 linguri,sos de soia 5 linguri ,mirin 3 linguri,zahar 2 linguri.
MOD DE PREPARARE:
Punem la fiert in apa:soia,dashi,mirin,zahar ,bucatile de carne si daikonul.Spumam si lasam sa fiarba bine.Incercam carnea si daikonul daca sunt fierte si dupa introducem shirataki ,punem capacul si lasam sa fiarba 30 min la foc potrivit fara sa amestecam.Daca shiratake a absorbit aproape toata cantitatea de lichid ,atunci mancarea este gata de servit.Pregatim si un bol de orez fiert la abur si masa e gata.SHIRATAKI (taitei white waterfall)au 0 calorii si carbohidrati.Pofta buna!


Articol recomandat de retetejaponeze.blogspot.com