contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ca La Noi, La Nimenea!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

N-as fi pus pe blog acest articol, pentru ca ma bazam numai pe probleme culinare, dar cred ca merita sa scriu 2-3-20 de fraze!
Mai jos o sa vedeti o poza facuta ieri in Magazinul Kaufland, din Ploiesti, unde nu odata am fost martorul unor preturi "incredibile" la multe produse!
Dar cred ca ce va prezint acum le intrece pe toate! Si anume:
AVEM O REDUCERE DE PRET!
Pun pariu ca o sa am si replici, poate de genul: "Au uitat sa scrie pretul corect" sau "Au dat o fuga sa aduca cifra care trebuia sa fie inlocuita si tocmai atunci hopa si tu!".
Dar eu cred altceva.
Ganditiva ca foarte multa persoane care traiesc "dincolo", atunci cand se intoarc in tara, se ia cu mainile de cap si nu le vina sa creada, ca la majoritatea produselor din Supermarketuri, preturile noastre sunt mai mari ca in Vest!
Oare de ce?
Eu cred ca aceste firme multinationale, efectiv isi bat joc de romani. Le este foarte clar, ca nu toti cunosc adevarata VALOARE a produselor. Si atunci, umfla pretul pana la maximul posibil pentru a fi vandut. Iar romanii cumpara ... ca fraierii. Ca daca n-ar mai cumpara.... alta era situatia!
Personal am fost de nenumarate ori prin vestul "salbatic", si de fiecare data am cumparat foarte multe lucruri la preturi cu 50% mai mici ca in Romania si de o calitate mult mai mare.
Sa ne amintim ca la anumite televiziuni, pe timp de vara se prezinta reportaje despre "exodul" romanilor la shoping in Italia, Franta, Austria etc, pentru a achizitiona diferite produse la preturi incredibil de mici!
Si acum, sa nu mai divagam si sa punem urmatoarea intrebare: DE CE ACESTE CONCERNE INTERNATIONALE, ISI BAT JOC DE ROMANI?
Raspund eu la intrebare: PENTRU CA STATUL ROMAN IN FRUNTE CU GUVERNANTII NOSTRI (INDIFERENT DE GUVERNARE SI CULOARE POLITICA) NU AU AVUT NICIODATA GRIJA DE POPORUL PE CARE EI ZIC CA-L REPREZINTA.
SI PE CARE AR FI TREBUIT SA-L APERE DE TOATE JIGODISMELE PE CARE CEILALTI "COLABORATORI DIN UE" NI LE PUN IN CARCA!
Si cu asta am "terminat" ... deocamdata!
Va doresc TOATE CELE BUNE!

Articol recomandat de icrenegre.blogspot.com