contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Calcaie Catifelate Cu Scholl Velvet Smooth

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

A venit primavara si odata cu ea am primit si noua pila electrica cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth. O adevarata incantare pentru talpile si calcaiele mele obosite, cu piele nefericita de atata stat ascunsa in bocanci si adidasii greoi “de vreme rea”. Si am fost mai mult decat placut surprinsa de pila minune. Daca la inceput am fost putin sceptica, recunosc ca nu credeam ca face ceva minuni pe pielicica mea ingrosata pe ici colo, dupa prima utilizare am fost tare, dar tare fericita si am simtit cum talpile mele devin bucuroase si am calcaie catifelate cu scholl velvet smooth.

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Calcaie catifelate cu scholl velvet smooth iti poti crea la tine acasa folosind pila cu cap rotativ si cristale de diamant scholl velvet smooth. O incantare!

Pila electrica Scholl Velvet Smooth vine la pachet cu un cap rotativ cu cristale de diamant, usor de montat si demontat, un capac protector si 4 baterii de tip AA, incluse. Capul rotativ cu cristale de diamant se monteaza si de demonteaza extrem de usor si are o durata medie de utilizare de 12 ori. Apoi il schimbati cu un alt cap rotativ pe care il gasiti in set de cate 2 bucati, in magazinele ce comercializeaza gama de produse Scholl. Dupa fiecare utilizare capul rotativ se demonteaza si se clateste sub jet de apa. Atentie! nu bagati intregul dispozitiv sub apa!

Manerul de culoare blue este croit fix cum trebuie pentru a face priza buna atunci cand il tii in mana, e ergonomic, si chiar de poate parea putin greoi ( pentru ca bateriile sunt incluse in el) e fiabil si nu iti oboseste mana.

Aparatul nu se utilizeaza pe pielea umeda, uda sau sub dus! Pila electrica se utilizeaza doar pe pielea uscata, dar curata, fara a insista mai mult de cateva secunde pe o anumita zona, asa ca veti trata calcaiul, partile laterale ale talpilor, zonele cu probleme in mod eficace, fara a insista mult timp intr-o anumita zona pentru a va crea disconfort, piele roasa inestetic sau zgaraieturi. Aparatul este foarte simplu de utilizat, doar printr-o singura invartire a inelului de culoare gri, de la baza manerului.

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Nu aveti vreo sansa sa va raniti pielea cu pila electrica pentru ca daca apasati putin mai tare pe piele capul rotativ se opreste, eliminand astfel orice posibilitate de a va rani. Pielea devine treptat, cu fiecare utilizare a aparatului, mult mai neteteda si mai fina, insa ceea ce pot sa va spun cu siguranta este ca inca de la prima utilizare se vede diferenta. Si se simte!

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Imediat dupa folosire iti recomand sa iti speli usor talpile cu apa calduta pentru a elimina orice urma de “praf” rezultata in urma pilirii si apoi sa folosesti  serul hidratant din gama Scholl, pentru o piele fina si catifelata.

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Sunt foarte incantata de pila cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth pentru ca ma scuteste de efort si imi pot crea acasa un anumit tip de confort  si in plus economisesc si timp, dar si banuti. Pentru calcaie si talpi fara probleme duse la extrem, pentru o piele ingrosata, dar obisnuita, cum am eu, estimez ca o voi putea folosi cu succes si eficienta mult mai mult de 12 ori, asa cum e recomandat. Mai multe detalii despre pila cu cristale de diamant scholl velvet smooth gasesti pe net, sau pe pagina de facebook Scholl Romania. Pretul recomandat este de 179 de lei, dar in perioada asta o poti gasi si la un pret mai mic, promotional.

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Dupa cum vezi, din poze, a fost o adevarata incantare sa imi fac talpile fericte si calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth si o recomand cu drag! Tie cum ti se pare? Ai incerca-o?

Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth

Acest articol Calcaie catifelate cu Scholl Velvet Smooth apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.