contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caldura Mare, Mon Cher

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Se mananca? Destul de putin. Haideti sa vedem ce va oferim astazi. Pai mai intai, ce merge repede, niste paste cu pui si ciuperci (sos din ceapa si usturoi calite, condimentate, stinse cu vin, spre final cu smantana, dupa ce am pus si pieptul de pui si ciupercile, da?).

Slide1

Hot dog ardelenesc (in paine de la turc).

Slide2

Am mai facut, la Baiesti, as fi vrut eu sa mai am virsli de Salas, dar canci, am pus niste cabanosi uscati buni, mustar si castravete murat.

Slide3

Niste clatite? Fie, in forma de V de la victoria aerului conditionat asupra caniculei.

Slide4

Aveti salata? Avem.

Slide5

Liniste si pace ieri, nici la terasa nu voia sa stea lumea, am alungat mustele precum vechii birtasi, asteptand musteriii goniti de caldura si concediu ba pe la mare, ba pe la munte, ba pe la concert.

Am gasit o bere ieftina, sub doi lei cutia, e si buna. SI mi-au inflorit rosiile din geam, in arsita, se pare ca le place. (asta din ciclul ce am mai plantat si ce am mai cumparat).

Slide6

Tot la capitolul cumparaciuni, am incropit o gustare de vara, branza cu rosii bune, in sfarsit e plin de rosii bune, e inflatie, as putea spune. Ardeii gras paraie, miros a ardei, ar fi momentul de facut niste ardei umpluti la un moment dat. Pita de la ovrei merge de minune cu carnatii de la Mega, marca Gusturi Romanesti.

Slide7

In rest, am cam fredonat-o. Si noi si soparla ludica.

Slide8

Slide9

(BÚDIC, -Ă adj. Referitor la budism; budist. ( pentru carcotasi, ca am verificat :D )

E atat de cald ca s-a topit si cheful de scris, afara e nenorocire mare, ar trebui ridicata o statuie, un altar, pentru cel care a inventat aerul conditionat in forma lui finala, folosibila de omul de rand. As manca a pile of sliders. Adica din astia:

rororo