contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caminul Nostru, Colt De Rai–asteptand Craciunul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
026026
Parca nu-mi vine a crede ca mai e asa putin pana la Craciun. Cam patru saptamani un pic. O ultima evaluare a situatiei ar suna cam, asa:
  • la curatenie, m-am tinut de rutina normala. In plus, doar mi-am reorganizat dosarele cu acte si hartii, am facut curat la medicamente si le-am impartit pe categorii pe care le-am pus in cutii separate casa ne fie mai usor sa le gasim. Saptamana viitoare vreau sa inspectez sertarele de pe balcon unde vreau sa fac o sortare drastica. am pastrat pe acolo tot felul de lucruri, mai ales pe cele pe care eu le vroiam aruncate dar sotul nu prea era de acord: de pilda, un aparat ..antic de gatit pui la rotisor, e vechi, ruginit si ma cam indoiesc ca functioneaza. Si la urma urmei, de ce am pastra asa ceva daca avem cuptor cu rotisor? Totusi omul meu n-a vrut cu nici un chip pana cum sa ma lase a scap de el dar acum sunt hotarata: daca nu vrea sa-l arunce sa-l duca la el in atelier. Sunt dispusa sa scap si de colectiile mele de reviste: Farmacia ta si altele asemenea. O sa pastrez doar Gradina mea de vis la care nu vreau sa renunt deocamdata.
  • in privinta atmosferei, am inceput a schimba intai muzica de prin casa – normal, colinde in primul rand dar si pricesne – favoritul meu aici e parintele Marius Ciprian Pop. Normal, decorarea casei va fi iarasi o activitate de baza. Apoi m-am  pregatit pentru tot felul de activitati: saptamana asta vom gati turta dulce, saptamana viitoare am ochit ceva dragut cu Sfantul Nicolae – de fapt, am ochit prima data linkul asta la Irina pe blog anul trecut si l-am tinut minte, mi-a placut foarte mult si scena Nasterii facuta din figurine de hartie:
Christmas Activities Papercraft For Kids Free Template Download
gasita aici si pe care le puteti downloada de aici.  Alt ornament dragut si ieftin pe care l-am gasit pe net, e acest…..carusel (sa zicem) cu braduti. Simplu si de efect.
Great Kids Christmas project.
Oricum e plin netul de activitati care de care mai frumoase, timp sa ai sa cauti si sa le faci mai trebuie.
  • intorcandu-ne la preparative, intre 1 si 6 decembrie mi-am dat termen limita pentru alcatuirea meniului. Dupa care, normal, o sa fac o lista de cumparaturi si ce pot lua mai inainte iau, nu pot suferi inghesuiala de dinainte de sarbatori. Tot pana in 6 decembrie mi-am fixat termen pentru luarea cadourilor. Deja am cumparat trei carti foarte dragute dar nu ne oprim la asta. Musai si niste jucarii – ne gandim la doua trotinete, dar mai vedem.
  • Spiritual vorbind, mi-am propus sa citesc zilnic lecturi duhovnicesti – macar o pagina, sa duc copiiila impartasit in fiecare duminica si sa ma spovedesc inainte de ultima saptamana inainte de Craciun.
  • Ma gandeam la un moment dat ca as putea gasi si niste filme cu tematica de Craciun sa le punem la copilasi, nu prea lungi deocamdata ca nu au rabdare. Si vreau sa invete sa colinde,macar putintel, asa cat sa merite fiecare un covrig cadou.

In mare, asta e planul, sa dea Domnul sa fim sanatosi si voiosi. Voi la ce v-ati gandit?