contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caminul Nostru–colt De Rai–saptamana 1

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

PicMonkey Collage

Irina mi-a reamintit de provocarea “Caminul nostru- colt de rai” care initial a fost lansata de Courtney de la Women living well. De fapt, este al treilea an in care particip, am capatat si unele obiceiuri bune – unul din ele este candela familiei.

Provocarea saptamanii:

Cumpărați o lumânare deosebită și aprindeți-o zilnic, la vremea cinei, sau oricând vă face plăcere. Rostiti din inima o rugaciune pentru cei dragi si pentru pacea si armonia familiei voastre. 

Pentru ca aprinderea candelei in special seara dupa ce baietii adorm a devenit un obicei pentru mine, n-am mai impopotonat demult suportul cu nici un artificiu, e doar pastila lumanare si suportul de fier pe care il iubesc de-a dreptul (stiu ca suna…ciudat dar parol, asa e). Dand un search pe Pinterest in cautare de idei simpatice, am gasit vreo cateva aranjamente simple dar de efect si, cel mai important, usor de facut. Poate ma mai inspir si eu cand raman in pana de idei dar vreau ceva nou si fara cheltuiala. Si uite ce-am gasit:

Mici suporturi pentru lumanari cioplite in lemn

Perfect for Candle Impression tea lights

Ceva foarte chic si usor de facut

Candle- use shape of a cross?

Frumos si simplu

Candle light

Cu batoane de scortisoara….

Candle

Feeric si potrivit pentru sarbatori

ice candles

Inca doua….

Love candles hanging from branches!

...

Si pentru ca tot nu particip prima oara la aceasta provocare o sa va reamintesc cum aratau candelele mele anii trecuti:

2010

DSCF7980

2011

_DSC2766

Nu gasesc exact 2012 dar mai conteaza? E seara, e liniste, lumanarea arde tihnit si e multa pace. Ceea ce va doresc si vouaZâmbet.