contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caminul Nostru - Colt De Rai - Saptamana 3

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

026026 
Deci, am aprins candela,
am pus muzica


pentru a treia saptamana, e deja ceva de lucru:
Gândiți-vă la câteva locuri din casă care vă deranjează cum arată, din cauza lucrurilor care s-au adunat acolo. Găsiți o soluție pentru a reinstaura ordinea- de exemplu cumpărați un coș în care să puneți totul. Străduiți-vă să scăpați de lucrurile inutile- aruncați sau dăruiți din ele. Încurajați soțul și copiii să facă la fel în birou sau în dormitor. Dacă tot sunteți aici, gândiți-vă cum vă puteți face un pic de ordine și în viața spirituală. (copy paste de aici)

 Chestia asta cu adunatul si oranduitul ma preocupa deja de ceva vreme si nu ma pot lauda ca i-am dat de capat. Dar ma straduiesc. Zilele acestea, am sortat la greu prin hainele de bebelus si ce am gasit bun, le-am donat catre o familie cumsecade care are deja un copilas cu probleme iar
al doilea pritoceste ceva acolo in burtica mamicii. Faptul ca aveau nevoie si se bucura de hainele acelea, mi-a dat un imbold ca altfel tare greu m-am urnit sa ma desprind de ele. Stiu ca pare stupid dar tot simt undeva prin creier ca mai trebuie inca unul, mai trebuie sa vina un bebe. Nu, nu e un anunt, nici macar o intentie insotita cu vointa, numiti-l instinct, nebunie, cum vreti, e acolo. Pffff, daca vede soacra sau mama isi fac cruce ca si asa se plang de baietii mei ca sunt foarte neastamparati. Parca si aud in urechi: "Cum o sa va descurcati? Or sa va manance si urechile..." Eufin....Am reusit cum va spuneam sa ma desprind de maldarul de lucrusoare pentru copii, am pastrat doar cateva hainute pe care vreau sa le pastrez si in care sa-mi ingrop fata mai incolo cand mi-o fi dor de vremurile de acum. Presimt ca acele vremuri vor veni. In subsol, mai am o tura de hainute mici, puse in saci, pana la sfarsitul saptamanii vreau sa sortez si pe acolo, dupa care in noimebrie trec la amenajarea balconului. Mare, frumos dar neglijat in ultima vreme din lipsa de timp. Vreau sa-mi aranjez acolo un coltisor de rai, cu flori putina dar deosebite, spatii de stocare aranjate si bine organizate. Parca vad ca o sa vina frigul taman cand ma apuca pe mine munca in balcon dar sunt hotarata sa-i dau de cap luna viitoare chiar de o fi sa stau cate o jumatate de ora pe zi imbracata ca la Polul Nord ca sa mai amenajez ceva. No, hai ca m-am lungit cu vorba. O zi minunata va doresc, afara e soare si tare frumos!