contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Caminul Nostru - Colt De Rai: Saptamana A 2-a

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


DSCF8085

Va mai amintiti de provocarea la care am dat curs saptamana trecuta si preluata de pe Womenlivingwell prin intermediul Irinei?

Prima saptamana presupunea sa aprindem in fiecare zi o candela a familiei,inaltand in timpul acesta catre Dumnezeu rugaciuni pentru pacea, santatea si armonia familiei noastre. A doua saptamana suna la fel de bine:


Puneți zilnic o muzică plăcută. Alegeți muzică clasică, ambientală sau religioasă, sau alt fel de muzică care face plăcere întregii familii. Străduiți-vă să folosiți cuvinte plăcute și să nu vă certați cu nimeni. Reamintiți familiei să evite mânia, bârfa, criticismul sau răspunsurile obraznice. Ca soție și mamă încercați să fiți plină de blândețe față de toți.


Alaturi de acest sfat general, Courtney ne da si cateva sugestii foarte dragute:

1. Dacă știți să cântați la un instrument (sau poate copiii voștri), nu ezitați să dați câteva concerte acasă în această săptămână. Cu siguranță atmosfera se va schimba complet!
Desi nu sunt chiar afoana, nici nu ma prea am cu cantatul, asa ca decat sa irit lumea, mai bine las profesionistii sa se manifeste.

2.Cântați ori fredonați ceva în timp ce gătiți , sau când curățați baia, ori când conduceți mașina. Străduiți - vă să faceți asta, va fi contagios pentru toată familia! Asta chiar mi s-a parut un sfat de urmat. Ce placere pentru membrii familiei sa-si vada mama cantand, fredonand in loc sa fie incruntata in timp ce-si face treaba prin casa. Cu putin exercitiu, poate fi un obicei care sa-mi intre in sange.
3. Courtney recomandă să îi ascultăm pe George Winston si David Nevue. Sincer nu stiam cine sunt acestia dar am aflat rapid dand in search pe net. Irina il recomanda de asemenea si pe Yruma care de asemenea mi-a placut. Eu l-am adăugat și pe Yruma, care cântă în același stil. Pana la urma totul este in functie de gustul personal, o melodie foarte relaxanta pentru cineva, poate fi complet iritanta pentru altcineva.
Ca sa-mi intru in mana cu aceasta noua sarcina, promit sa va bombardez zilnic dimineata, toata saptamana, cu cate o propunere de melodie, ce ziceti? Pentru inceput ....


Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com