contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Campionatului International De Gatit In Aer Liber / Timisoara - 2011

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Fotografiile prezentate sunt propietate personala si au fost facute in timpul Expozitiei de Arta Culinara din cadrul Campionatul Internaţional de Gatit în Aer Liber care a avut loc la Timisoara, azi 2 iulie - 2011, iar datele sunt de pe sursa: www.timisoreni.ro.


Ceea ce am vazut azi la Expozitia de Arta Culinara m-a impresionat si asa s-a nascut acest articol. Nu puteam sa nu impartasesc cu voi, iubitori de gastronomie, aceste opere de arta culinara, prezentate atat de minunat. De fapt cuvintele sunt de prisos, imaginile vor vorbi de la sine.


Campionatul Internaţional de Gatit în Aer Liber este un eveniment tip competitie si este organizat la nivel internaţional. Se adreseaza atât specialistilor (maeştri ai artei culinare, bucatari), cat si amatorilor (celor pasionati de gatitul în aer liber) si isi propune sa aduca in


Romania conceptul de „bucatarie-cultura", adunand in acelasi context echipe din Banat, de pe teritoriul Romaniei, din Republica Moldova, Israel, Palestina, Iordania, Siria, Franta si Irlanda.


Gazda evenimentului este maestrul si showman-ul Antonio Passarelli, iar pentru prima data in istoria gastronomiei est-europene, Gissur Gudmundsson, Presedintele World Association of Chefs Societies (WACS) este prezent la Timisoara, vizitand tara noastra la Cupa Banatului. Un alt invitat de seama este Office Managerul WACS, Ragnar Fridriksson.


Acest eveniment are doua sectiuni: sectiunea Expozitie de Arta Culinara si sectiunea Gatit în Aer Liber, cand bucatari din Asociatia Nationala de Gastronomie vor gati Cea Mai Mare Mancare cu Ciolan Afumat!


Campionatul Internaţional de Gatit în Aer Liber” este un eveniment tip competitie şi este organizat la nivel internaţional. La acest eveniment participa competitori din Romania si din strainaătate.


Evenimentul va fi organizat în mai multe editi, fiecare dintre acestea în mai multe etape. Editia a IV-a este constituita din cinci etape: Iasi, Bucureşti, Piteşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com