contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cannelloni Cu Spanac Si Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE: 400 g spanac congelat 200 g branza (telemea amestecata cu cascaval sau doar ricotta) 1 ceapa medie 2 catei de usturoi 3 linguri smantana 25 g unt 50 g faina 200 ml lapte 100 ml vin alb 100 g branza smantana pentru servit sare, piper, nucsoara macinata 16 buc. cannelloni PREPARARE: Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Dam deoparte de pe foc si lasam sa se raceasca putin. Intre timp pregatim un sos alb din unt si faina amestecata in lapte, peste care turnam vinul alb. Fierbem maxim 2 minute sosul. Umplem cannelloni cu amestecul de spanac si branza, apoi turnam sosul alb peste acestea. Se incinge cuptorul la 220°C si tinem la cuptor 30 minute. Cu 3 minute inainte sa scoatem din cuptor vasul presaram 100 g branza rasa si dam inapoi pentru ca branza sa se topeasca. Au iesit atat de bune incat nu au rezistat pana la ora mesei. Pofta buna!