contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cãpresti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adica din cas de capra, nu sunt mari retete, doar de la oferta.

caprese

Toate nebuniile sunt din cauza ca am dat peste cas de capra la jumatate de pret, altfel e scump, asa, am dat pe bucata cam cinci lei si ceva, tot ce e la jumatate de pret face.

Slide2

Este exceptional, cum ziceam, mai ales la 50% :D

M-am jucat cu el vreo doua zile (si inca mai am) dupa cum urmeaza. Prima oara am facut o caprese mai altfel, am decojit rosia, am taiat-o cuburi (concasse, da?) si am amestecat-o cu pesto.

Am pregatit un plic cu gelatina, tot amestecat cu pesto. Am montat asa: casul de capra taiat marunt, rosia condimentata, gelatina cu pesto. Am lasat la rece iar la servire (ca mi-am servit-o) am pus ulei de masline si otet balsamic.

Slide3

Varianta be, mai aveam un snitel. Am pus pe el o felie de sunca, una de cas de capra, rosie si busuioc. Se topeste misto casul.

Slide4

So, momentan, ultima varianta, ou de tara (de la doamna care face curat la bloc, proaspat), cas, smantana, unt. Pe paine prajita presarat totul cu usturoi proaspat jumulit. Nici nu stiu ce sa ma mai fac cu atatea bunatati primite (dar usturoiul in mod cert il voi congela, desi e de bibilit la el.

Slide5

Rosiile inca nu sunt bune, import Olanda, am luat si doi cartofi noi, import egipt, bineinteles. Ma calca pe nervi chestia asta, sa ajunga importurile din cauza preturilor mai prezente decat productia interna care si asa e vai mama ei.

In alta dezordine de idei, casul ala de capra face banii, mai ales daca il gasiti, nu, la jumatate de pret :)

rororo